Omgeving

In de omgeving is genoeg te doen maar op de camping hoef je jezelf ook niet te vervelen. We hebben nieuwe speeltoestellen sinds 2012 met onder andere een trampoline, schommel en glijbaantje. Er is ook een lekker veld waar je kunt voetballen. Ook hebben we kippen op de camping.

In de omgeving is genoeg te beleven. Natuurlijk is er het strand waar u heerlijk kunt genieten maar ook het veerse meer ligt op kleine afstand van onze minicamping. Zo kan het strandmens, de watersporter maar ook de wandelaar volop bij ons in de buurt uit de voeten. Wilt u lekker een wandeling over het stand maken, ga dan ook eens richting het bos bij oostkapelle waar het heerlijk wandelen is.

Met de fietsen kunt u op walcheren ook heerlijk uit de voeten. Vele fietsroutes lopen over het schiereiland waarvan enkele ook bij onze camping beginnen. Bezoek eens andere dorpjes in de buurt en drink ergens een lekker bak koffie of thee en u zult een geslaagde dag hebben. Probeer bijvoorbeeld ook eens bij Oranjezon de reëen te spotten die hier in het wild rondlopen

Zowel bij mooi weer als bij slecht weer kunt u prima uit de voeten bij ons in de omgeving. Er zijn ook volop mogelijkheden voor leuke dagtochtjes, bijvoorbeeld naar Middelburg, Vlissingen, Veere of bijvoorbeeld Domburg. Twijfel niet langer en kom een keer een bezoek brengen aan onze minicamping zodat u ook verliefd kunt worden op Zeeland!